Ce ar trebui să știți despre filmele sexuale

Indiferent dacă doriți să aveți o experiență sexuală cu partenerul dvs. sau doar doriți să știți cum să aveți o experiență sexuală pe ecran, există câteva lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare înainte de a decide să vizionați un film sexual.
Obține o dezgustă

Să faci o dezgustă în filmele sexuale este puțin diferit de a ejacula sau a te urina pe partenerul tău. Din fericire, nu trebuie să o faci în mod regulat. Folosirea prezervativelor este cea mai bună modalitate de a evita nevoia să o faci.

De asemenea, este important să știți că nu toate slăbiciunile sunt create egale. Mărimea unui bărbat poate influența cât de vizibilă este erecția. S-ar putea să-ți fie greu să adormi pe altceva decât pe spate.

Bonerul clasic este cel pre-sex. Este de fapt destul de impresionant. Există două camere în penisul unui bărbat, fiecare cu un labirint de vase de sânge. O erecție bună este concepută pentru a spăla sistemul, dar nu întotdeauna funcționează așa.
Consumul de alcool înainte de o scenă de sex

Folosind date dintr-un sondaj de peste 800 de adolescenți, am examinat impactul divertismentului popular asupra adolescenților. Am descoperit că cele mai populare filme și emisiuni de televiziune au conținut cel mai convingător și că aceste programe erau foarte probabil să încurajeze sau să descurajeze adolescenții să se implice în boli cu transmitere sexuală sau alte comportamente riscante. Printre cele mai răspândite dintre aceste comportamente au fost alcoolul și sexul. În timp ce cel din urmă este o idee, primul este puțin mai puțin evident. Având în vedere rolul pe care alcoolul îl joacă în dezvoltarea adolescenților, este logic ca programele media să joace un rol în încurajarea consumului responsabil și sigur. De exemplu, ne-am aștepta ca un film cu Brad Pitt să conțină cel mai puternic mesaj despre pericolele consumului excesiv de alcool, dar nu a fost cazul.

Simulând sexul pasional pe ecran

Fie că este vorba de sex in doi sau de jucării sexuale, sexul pasional simulat pe ecran în toate aceste filme porno noi  au stârnit controverse.

Unele vedete s-au simțit amenințate de aceste scene, iar protocoalele de siguranță nu au fost întotdeauna în vigoare pentru a asigura siguranța.

Filmul „Dragoste” a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes în 1999. Filmul prezintă o actoră principală care pare să fie îndrăgostită de regizorul filmului. Acest lucru se realizează prin aplicarea CGI a feței actorului pe corpul său.

Într-un alt film sexual explicit, regizorul are o aventură cu actorul principal. Pentru a acomoda personajul, a fost tăiată o scenă de sex. În timpul scenei, penisul actorului este cuplat la un ax de silicon.
Thrillere erotice

La începutul anilor 90, thrillerele erotice au devenit un mare succes. Erau un gen care combina romantismul și pericolul, ceea ce a ajutat la extinderea pieței interne a divertismentului pentru adulți. Cu toate acestea, au devenit rare în anii 2000. De atunci, ei și-au recâștigat popularitatea datorită filmului Black Swan, care le-a dat o nouă închiriere de viață. Iată 19 dintre cele mai bune thrillere erotice din epoca de aur a Hollywood-ului.

Unul dintre cele mai cunoscute thrillere erotice din toate timpurile este Basic Instinct, care o prezintă pe Sharon Stone. A fost prima colaborare a lui Paul Verhoeven cu scenaristul Joe Eszterhas. De asemenea, a cimentat puterea de stea a lui Stone.

Un alt thriller sexy care a câștigat o nominalizare la Oscar este Unfaithful. Diane Lane este personajul principal. Este căsătorită cu un detectiv frumos, dar căsnicia ei se prăbușește. Soția ei, interpretată de Deborah Kara Unger, este nesățioasă din punct de vedere sexual.
Drame

Diverse filme erotice există de secole, dar unele dintre cele mai interesante filme au fost lansate începând cu anii 1990. Sexul este o temă majoră în mai multe drame. Una dintre cele mai proeminente este seria de filme Vineri al 13-lea, care ilustrează nebunia de a face sex într-o tabără. Un alt thriller erotic popular este filmul Wild Things, cu o tânără Nicole Kidman.

Lust, Caution a lui Ang Lee a fost, de asemenea, un film erotic și este de văzut. Filmul include mai multe scene de sex, dintre care majoritatea nu sunt pentru cei slabi de inimă. Dar care a fost cea mai notabilă faptă a filmului?

Filmul face cea mai bună treabă de a demonstra că sexul este o formă acceptabilă de intimitate în contextul potrivit.
serii scurte

Aparent, Sex Pistols din Londra fac o mare explozie în industria muzicală, dar nu sunt singurii a căror poveste este spusă pe ecran.

De exemplu, Danny Boyle, omul din spatele Trainspotting, lansează o mini-serie pentru trupa sa preferată, care prezintă o mulțime de persoane care au venit, precum și cei ciudați. Și emisiunea va fi disponibilă și pe Hulu.

Dacă nu sunteți la nivel în seara dvs. de film, atunci s-ar putea să doriți să profitați de serviciile de streaming la cerere, care oferă cele mai noi și mai bune hituri din cultura pop și cult. În mod similar, dacă sunteți în căutarea unei mașini noi, veți dori să știți unde puteți obține cea mai bună ofertă.